Попов каратиме за неприбране сміття



Фото Української правди. Київ

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявляє, що нещадно каратиме  ЖЕКи за погане прибирання житлових будинків і прибудинкової території.

Про це він сказав під час зустрічі з керівниками ЖЕКів Шевченківського району, повідомляє прес-служба мерії.

"Я майже щоденно зустрічаюся з киянами, і ще жодного разу вони не сказали, що задоволені роботою ЖЕКу. Я чую лише скарги", – сказав Попов.

"Я вас попереджаю. Я буду нещадно карати за неякісне прибирання сміття. У вас є все для того, щоб Київ був чистим", – наголосив чиновник.

У ході зустрічі також обговорювались питання підвищення якості надання комунальних послуг киянам.

"Нам непросто далося рішення щодо підвищення квартплати. Хочу наголосити: дуже важливим є питання ефективного використання цих коштів. Ми маємо покращити якість надання послуг киянам", – зазначив Попов.

Також голова КМДА зазначив, що зараз міська влада не планує підвищення заробітної плати керівникам ЖЕКів,  водночас може підняти зарплату двірників, слюсарів, сантехніків та інших робітників, розробивши та впровадивши єдині для усіх районів міста стандарти оплати праці.

Що ж стосується керівників ЖЕКів, то питання їхнього преміювання можна розглядати лише після того, як вони наведуть порядок на територіях, наголосив Попов.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ