У Кличка посміялися над заявою Черновецького про суд


Партія  "Удар" Віталія Кличка" з іронією ставиться до заяв мера Леоніда Черновецького про намір судитися через образу честі і гідності.

Як повідомила прес-служба партії, поки Кличко не отримав ніяких позовних заяв від мера.

"Схоже, що цю заяву Леонід Черновецький, який давно виконує ритуальну функцію "мера у засланні", писав не сам, а під диктовку тих, кого все більше непокоїть підтримка простими киянами Кличка. Сьогодні судити опозиціонерів стає традицією і подібний позов від непрацюючого мера тільки підтверджує практику", - повідомили в прес-службі.

У партії наголосили, що "Кличко це прекрасно усвідомлює та готовий і надалі захищати інтереси простих киян, всіх українців", оскільки він озвучує те, що турбує жителів столиці. Зокрема, чому жодна кримінальна справа щодо розкрадання Києва, так голосно проанонсована владою, й досі не доведена до суду?  

У партії Кличка вважають – якщо Черновецький хоче зустрітися з їх лідером в суді, то це стане доброю нагодою для киян та представників ЗМІ хоч у такий спосіб побачити "мера у засланні".

"Але є великі сумніви, що він там з’явиться", - зазначають у прес-службі "Удару".

Як відомо, мер Леонід Черновецький заявив, що буде судитися з лідером партії УДАР Віталієм Кличком, оскільки вважає, що той образив його честь і гідність. 

Днями Кличко заявив, що має намір брати участь у виборах мера Києва, а також про те, що влада сьогодні тільки декларує боротьбу з корупцією.

"У в'язниці чомусь сидить Луценко якого обвинувачують у розтраті 40 тисяч гривень на зарплату водієві, а мер Черновецький, який украв 70 мільярдів (і влада про це заявила привселюдно), подорожує за кордоном, просто не ходить на роботу", - відзначив лідер партії УДАР.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ