Мiлiцiонери, причетнi до справи Iндила, вже не працюють з людьми


Мiлiцiонери, причетнi до справи про загибель у Шевченкiвському райуправлiннi мiлiцiї студента Iгоря Iндила, вже не працюють з людьми.

Про це заявив начальник прес-служби столичної мiлiцiї Володимир Полiщук, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на 5 канал.

"Один спiвробiтник, який виконував обов'язки чергового Шевченкiвського райуправлiння за власним бажанням звiльнився з мiлiцiї, а Приходько нинi працює у вiддiлi дiльничних iнспекторiв мiлiцiї, тобто з людьми на дiлянцi вiн уже не працює, але деяку паперову роботу у вiддiленнi вiн виконує", - сказав Полiщук.

Як вiдомо, у травнi 2010 року у Шевченкiвському райуправлiннi мiлiцiї Києва помер 20-рiчний студент Iндило.

28 травня минулого року у зв'язку iз його загибеллю прокуратура столицi порушила кримiнальну справу за фактом перевищення службових повноважень спiвробiтниками мiлiцiї. Справу порушено за ст. 365 Кримiнального кодексу, санкцiя за якою передбачає позбавлення волi до 10 рокiв.

30 вересня цього року Деснянський райсуд Києва в новому складi вiдновив слухання справи з обвинувачення мiлiцiонерiв Шевченкiвського райуправлiння. Адвокат потерпiлої сторони просив суд повернути справу на дорозслiдування, однак суд не знайшов для цього пiдстав.

Ранiше цей суд уже розглядав цю справу. Наступне судове засiдання призначили на 24 жовтня.



powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ