Кличко піде в мери, а його партія – до Верховної Ради


Лідер партії "Удар" Віталій Кличко балотуватиметься на посаду столичного мера, а його партія братиме участь у парламентських виборах 2012 року.

Про це заявив сам політик, повідомляє прес-служба.

"Я вже давно окреслив свої пріоритети. Буду балотуватися в мери Києва, а партія "УДАР" піде на вибори до Верховної Ради", - сказав депутат.

При цьому Кличко спростував чутки про те, що він, нібито, зніме свою кандидату на виборах у столиці через домовленості з владою.

"Ніяких діалогів з Банковою я не веду і ніяких угод не укладав. Сьогодні веду активний діалог з простими українцями, з киянами. Їх довіра – ось мої пріоритети. Мені нема про що домовлятися з Банковою і нема чого просити у влади", - зазначив Кличко.

Також він додав, що питання його можливої участі у президентських виборах сьогодні не на часі:

"Дійсно, тиждень тому я дізнався, що балотуюся в президенти. Було цікаво спостерігати, як дуже багато професійних журналістів і ЗМІ підхопили цю качку. Однак на сьогодні питання президентських виборів, які пройдуть тільки у 2015 році, думаю, не актуальне. Всьому свій час".

Кличко ще раз наголосив, що зусилля його команди перш за все будуть спрямовані на вибори мера Києва та до Верховної Ради.

"Нас турбує, чи будуть ці вибори демократичними, чи зможе опозиція контролювати підрахунок голосів. А подібні версії про мою участь в президентських виборах, як і численні "київські" рейтинги, котрі з’явилися одночасно, - продукт політтехнологів", - підсумував Кличко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ