У пожежі на Святошино загинула людина


Упродовж двох днів у Києві сталося чотири пожежі, в яких одна людина загинула та четверо постраждали.

Так, 20 жовтня о 13.55 на вул. Волгоградській, 31 у Солом’янському районі горіла квартира на 2 поверсі 9-поверхоівки, повідомляє прес-служба МНС у Києві.

Під час пожежі врятовано двох громадян 1947 та 1926 років народження, які отруїлися чадним газом. Їх забрали швидка. Причина пожежі та збиток з’ясовуються.

Того ж дня о 17.26 загорілася дерев’яна будівля по вул. Яснополянській, 4/5 (Святошинський район) на території приватної садиби. За лічені хвилини вогнеборці 9 пожежної частини прибули на місце виклику та ліквідували пожежу.

Під час гасіння рятувальники виявили обгорілий труп людини. Причина пожежі встановлюється.

Також 20 жовтня о 22.48 в Солом’янському районі на вул. Героїв Севастополя, 18/2 зайнялася квартира на 5 поверсі. Під час пожежі було врятовано власника квартири.

46-річного чоловіка з отруєнням чадним газом рятувальники передали бригаді швидкої медичної допомоги. Причина пожежі та збиток встановлюються.

Ще один випадок травмування людини під час пожежі було зафіксовано 21 жовтня о 01.54 в Дарницькому районі на вул. Степана Олійника, 3. У 16-поверховому житловому будинку в 2 під’їзді на 14 поверсі горіла квартира.

Як пізніше стало відомо, чоловік проживав разом з матір’ю, любили випити, чоловік дуже багато курив. Задимлення відчула мати і побігла до сусідів, які й викликали пожежних.

Під час гасіння вогнеборці знайшли чоловіка, одягли на нього мазку для дихання та вивели на свіже повітря, де його вже чекали працівники швидкої медичної допомоги. 41-річний чоловік отримав опіки голови та верхніх кінцівок.

Основною причиною виникнення пожежі вважають необережне поводження з вогнем (паління) чоловіка. Збитки встановлюються.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ