"Бориспіль" у п’ятірці найгірших аеропортів


Аеропорт "Бориспіль" потрапив до десятки найгірших аеропортів, зайнявши в ньому пяту позицію.

Про це пише Лента.Ру з посиланням на рейтинг, складений спеціалізованим порталом The Guide to Sleeping in Airports.

Відкриває анти рейтинг аеропорту Маніли – він найгірше обладнаний для відпочинку пасажирів. У цьому аеропорту спостерігаються довгі черги, співробітники хабарничають, а також "працюють" кишенькові злодії.

На другому місці опинився паризький "Бове", головною негативною особливістю якого є те, що він не працює цілодобово.

Третім в анти-рейтингу став ісландський "Кефлавік", де пасажирам, що вилітають ранковими рейсами, не дозволяється чекати свого літака вночі в будівля транспортного вузла. Також в "Кефлавике" завжди холодно.

Четверте місце посів аеропорт "Карваджіо" у Бергамо, а п’яте – "Бориспіль".

Водночас серед кращих аеропортів названі – "Чанги" у Сінгапурі, де, крім звичних безкоштовного підключення до Мережі через Wi-Fi, кімнат для молитов, інтернет-кафе, в "Чанги" є басейн, спа-центр, гральні приміщення, кінотеатр, сади, і так далі.

На другому місці списку кращих аеропортів розмістився міжнародний аеропорт Гонконгу з його приміщеннями для дітей, садами, виставковим залом, 4 D-кінотеатром і полем для гольфа.

Третя позиція рейтингу дісталася південнокорейському аеропорту "Інчхон", де є зручні місця для відпочинку пасажирів, що подорожують транзитом, сауна й спа-центр та інше.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ