Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ea0390071da5/
Українська правда
Київ

Попов оцінюватиме чиновників за кількістю залучених інвесторів

20.10.2011  18:06

До 18 листопада усі структурні підрозділи Київської адміністрації повинні підготувати інвестиційні проекти за своїми напрямками.

Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко під час наради з керівниками головних управлінь та комунальних підприємств щодо реалізації планів Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

"На вас покладено два завдання. Перше – максимально сприяти приватним інвестиціям. Це означає зменшення бюрократії, скорочення і спрощення зайвих погоджувальних та дозвільних процедур. Друге завдання, яке ми перед вами ставимо, – якісно новий підхід до підготовки інвестиційних проектів міста з тим, щоб зробити їх привабливими для приватних інвесторів", - сказав Крамаренко.

Він наголосив, що діяльність міських чиновників у майбутньому оцінюватимуть за зростанням обсягів залучення приватних інвестицій.

"Головним критерієм оцінки роботи чиновників стане обсяг залучених інвестицій в економіку Києва", - сказав Крамаренко.

Він наголосив, що конкретні інвестиційні проекти мають бути підготовлені не у вигляді ідеї, а як конкретний бізнес-план, який можна буде представляти інвесторам на зустрічах світового рівня.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.