Попов оцінюватиме чиновників за кількістю залучених інвесторів


До 18 листопада усі структурні підрозділи Київської адміністрації повинні підготувати інвестиційні проекти за своїми напрямками.

Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко під час наради з керівниками головних управлінь та комунальних підприємств щодо реалізації планів Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

"На вас покладено два завдання. Перше – максимально сприяти приватним інвестиціям. Це означає зменшення бюрократії, скорочення і спрощення зайвих погоджувальних та дозвільних процедур. Друге завдання, яке ми перед вами ставимо, – якісно новий підхід до підготовки інвестиційних проектів міста з тим, щоб зробити їх привабливими для приватних інвесторів", - сказав Крамаренко.

Він наголосив, що діяльність міських чиновників у майбутньому оцінюватимуть за зростанням обсягів залучення приватних інвестицій.

"Головним критерієм оцінки роботи чиновників стане обсяг залучених інвестицій в економіку Києва", - сказав Крамаренко.

Він наголосив, що конкретні інвестиційні проекти мають бути підготовлені не у вигляді ідеї, а як конкретний бізнес-план, який можна буде представляти інвесторам на зустрічах світового рівня.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ