Очищати стічні води Києва буде англійська фірма?


"Київводоканал" розглядає можливість співпраці з англійською компанією у напрямку покращення очистки стічних вод Києва.

Про це заявив заступник гендиректора "Киїївз технічних питань Андрій Білик після зустрічі  з виконавчим директором компанії "JWC International" (Англія) Робертом Пеппером, повідомляє прес-служба водоканалу.

За словами Білика, представники англійської фірми висловили зацікавленість у майбутній співпраці та використанні продукції компанії на базі "Київводоканалу".

"JWC" спеціалізується на виробництві обладнання для подрібнення та проціджування стічних вод. За умови дотримання необхідних вітчизняних вимог по сертифікації продукції компанії "JWC", ми готові більш детально розглянути модельний ряд представленої техніки для можливого її використання на наших очисних об’єктах", - зазначив Білик.

Крім того, учасники зустрічі домовились про можливість випробування експериментальної установки для подрібнення та проціджування стічних вод на Бортницькій станції аерації.

"Наша компанія готова розглянути надання на безоплатній основі обладнання для перевірки його на очисних спорудах Києва. "Київводоканал" – масштабне підприємство і ми зацікавлені у такій перевірці нашої техніки", - зауважив Пеппер.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ