На Троєщині намагались захопити 16 автостоянок


У понеділок вночі відбулося силове захоплення 16-ти автостоянок приватних товариств на Троєщині, повідомляє лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова.

За її словами, постраждали стоянки від вул. Бальзака, 1-А до Бальзака, 94-А, які київська влада намагається привласнити.  

"Протягом півгодини на кожну із 16 автостоянок з вимогою звільнити об’єкт на підставі того, що, нібито, автостоянки належать КП "Київпарксервіс", із застосуванням фізичної сили, напали молодики атлетичної зовнішності із закритими обличчями. До пункту призначення їх розвозив автобус. Після приїзду "Беркуту", викликаного користувачами автостоянок, молодики втекли", - заявила Меліхова.

Вона додала, що поранених захисників стоянок "зі струсами мозку та різаними ранами" забрала швидка допомога.

"Задля виконання гучних заяв про розв’язання транспортної проблеми, влада не придумала нічого кращого ніж забрати вже існуючі чужі автостоянки ще й методом розбою", - сказала депутат.

Депутат розповіла, що змінами до бюджету (додатком №13) більшість Київради, нібито, переплутала автостоянки по вул. Бальзака з паркувальними майданчиками і визначила адреси зазначених стоянок за КП "Київпарксервіс".

"Під час громадських слухань з обговорення Стратегії Києва до 2025 року у Деснянському районі Олександр Попов пообіцяв розібратися з ситуацією. Але, обіцянка не виконана, натомість на автостоянки здійснений напад", - сказала Меліхова.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ