Довгий вже готується до виборів. Сам



Фото з сайту КМДА

Екс-секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що наразі готується до самостійної політичної кар’єри.

"Так, готуюся. Я займаюся цим. У мене є своя команда, свої ідеї й бачення по багатьох наболілих суспільно-політичних і соціально-економічних питаннях", - сказав він в інтерв’ю "Комсомольській правді".

Куди саме буде балотуватися, Довгий не уточнив.

"Може, це буде неоригінальна відповідь, але всьому свій час. Я знаю, що, коли ми ліквідували районні ради, коли я виступав за те, щоб на місцевому рівні повернули "мажоритарку", без якої депутат – не депутат, я обіцяв собі самому й людям, що саме в цьому напрямку активізую свою роботу", - сказав екс-секретар міськради.

Він додав, що сьогодні має п'ять громадських приймалень у Дніпровському районі і "дуже багато роботи".

"Багато важливих і серйозних питань, які вимагають невідкладних розв'язків. Крім того, досить багато моїх особистих ініціатив, які хотілося б втілити в життя. А про вибори… Про вибори будемо говорити тоді, коли підійде час", - сказав депутат.

Він також додав, що нещодавно прозвітував перед мешканцями Дніпровського району про зроблену ним роботу.

"Це був звіт. Звіт про пророблену роботу протягом останніх п'яти років. Я вважаю правильним і доречним підбити певний підсумок, проаналізувати й відзвітуватися в роботі. По Дніпровському району в тому числі, адже я завжди був закріплений за ним. І ми це зробили", - сказав Довгий.

На запитання, чого він не запросив на таке зібрання пресу, Довгий сказав:

"Вибачте, але, для того щоб прямо спілкуватися з людьми, мені не обов'язково потрібна преса. Не можна говорити з людьми тільки через телевізор або газету, новини й рекламу. Ми так ніколи й не почуємо один одного".

Він також додав, що влітку дійсно побував за кордоном, де вдосконалював англійську мову.

"Що стосується Лондона, то упродовж фактично місяця я вдосконалював на курсах свою англійську. Крім того, прослухав кілька курсів лекцій провідних світових спеціалістів у галузі економіки й політики", - сказав Довгий.

Він наголосив, що нині не спілкується з мером Леонідом Черновецьким, бо вже не є ні його заступником, ні членом його команди.

"Запитувати мене про його плани, а тим більше місцезнаходження, політичні перспективи і тому подібні речі не варто. Я поважаю цю людину, і мені, напевно, некоректно на них відповідати. Ніхто й ні за яких умов не спровокує мене негативно відгукуватися про Леоніда Михайловича", - сказав Довгий.

Натомість він спілкується з головою КМДА Олександром Поповим: "У нас гарні ділові відносини. Як у двох людей, які працюють над вирішенням тих самих проблем".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ