У дитсадках мерзнуть діти


Попри заяву міської влади, що станом на ранок 17 жовтня уся соціальна сфера (дитсадки, школи, лікарні)підключена до тепла, у багатьох навчальних закладах мерзнуть діти.

Зокрема, без тепла дитсадок на Оболоні, "зігріваються" обіцянками чиновників жителі Печерська та Троєщині, пише "Комсомольська правда".

"17 жовтня у нас батареї були ще холодними. Підлога крижана, що й ступити не можна. Уночі навіть тепла ковдра не рятує – холод страшний, 15-16 градусів", - розповіла жителька одного з будинків по вул. Івана Марьяненка Ольга.

"У суботу десь в обід батареї були теплими. Але потім вони знову стали холодними. У квартирі лише 16 градусів тепла. Комунальники все розрили у дворі, але до цього такі розкопування були й по сусідству, а користі ніякої", - додала мешканка будинку № 35 по проспекту Маяковського  Тетяна.

"Батареї холодні, як в Антарктиді! На ніч доводиться одягати светр і вовняні носки – температура опускається до 14 градусів!" – пожалівся мешканець будинку № 14 по вул. Бережанській Едуард.

Також видання перевірило дитсадок по вулиці Автозаводський, 47 і з'ясувало, що теплом там і не пахне.

"Жахливо холодно, краще нехай дитина вдома сидить, а то ще занедужає", - сказала мама дитини, яка вирішила не залишати маля в дитсадку.

Жінка, яка представилася в.о. завідуючої дитсадком Іриною Кравченко, яка вирвала з рук журналіста посвідчення і бігала з ним по садку, на запитання, чому заклад досі не опалюється, відповідати відмовилася.

За даними прес-служби КМДА, проблеми із подачею тепла є у 2 лікарнях та 4 дитячих навчальних закладах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ