Опалювальний сезон: кияни без тепла і води, зате з розритими дворами



Фото kievpress.net

За два дні, як обіцяють у мерії, всі кияни вже мають бути з теплом. Однак чимало столичних дворів нагадують катакомби, а люди подекуди ще з літа не мають гарячого водопостачання.

Третій тиждень поспіль два будинки на вулиці Саксаганського відрізані від гарячої води, повідомляє Сіті.

Люди кажуть, комунальники приїхали, вирили яму, щоб відремонтувати теплотрасу, але так все і лишили.

"Розрили не там, де треба. Приїхали вони ремонтувати, шукати цей порив. Але ж приїхали без відповідних приладів", - розповіла мешканка Саксаганського Ганна Бродська.

Вперше дістатися до розриття комунальникам завадила машина, яке без руху стоїть уже кілька місяців. А згодом вони стали посилатися на зайнятість.

"Нам сказали, що спершу ремонтуватимуть там, де більше людей відключені, а не нашу ділянку, бо тут тільки два будинки без гарячої води і опалення", - обурилася жителька Олена Белостоцька.

Потерпають від дій комунальників і жителі проспекту Перемоги, 18, які через роботи "Київенерго" не можуть дібратися до своїх під’їздів, пише Кievpress.net.

А мешканці будинку на проспекті Перемоги, 16 кажуть, у їхньому дворі під час ремонту мереж вирвали "з корінням" і скинули на купу дитячі гойдалки. А відновлювати, схоже, ніхто нічого не збирається.

У "Київенерго" про причини зволікання мовчать, але обіцяють – гаряча вода у кранах, як і опалення в квартирі з'явиться 15 жовтня.

За даними мерії, станом на 13 жовтня отоплюється вже більше половини житлових будинків. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ