Попов: за неякісні ремонти в будинках поплатяться голови районів



Фото krasyliv.org.ua

За "фіктивний" ремонт під’їздів у Києві будуть нести відповідальність голови райдержадміністрацій.

Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов під час перевірки якості ремонтів у Голосіївському районі.

Він закликав киян контролювати, як виконуються ремонтні роботи у їхньому будинку.

Попов нагадав, що столичні мешканці перевірили перелік об’єктів, що потребують ремонту, сформований райдержадміністраціями і виявили, що 35 об’єктів з переліку вже відремонтовані коштом мешканців будинків, тобто не потребують ремонту.

"Це означає, що інші 35 будинків, де обдерті стіни і розбиті подвір’я, бюджетних грошей могли не дочекатися через халатність районних чиновників", – підкреслив Попов.

"За цільове використання коштів, виділених на ремонтні роботи, особисту відповідальність несуть голови районів", – наголосив голова КМДА.

Попов також додав, що особисто перевірятиме якість виконання ремонтів під’їздів житлових будинків.

"Я переконався, що нарікання людей справедливі. Районна адміністрація, яка повинна контролювати роботи, слідкувати за якістю ремонту не може або не хоче. Запевняю, що ми наведемо порядок із ремонтами будинків киян. Представники районних адміністрацій, які наглядають за виконанням ремонтів, нестимуть особисту відповідальність за якість робіт", – ще раз наголосив чиновник.

"Попереджаю керівників районів: я особисто перевірятиму, як виконується ремонт. І головну увагу приділю будинкам, мешканці яких скаржаться на неякісні роботи", – сказав голова КМДА.

Як відомо, не вперше комунальники проявляють халатність. У серпні у списки будинків, які потребують негайного ремонту, потрапили ті, яких чепурити зовсім не потрібно. Натомість там, де обдерті стіни і розбиті подвір'я, бюджетних грошей можуть не дочекатися. Тоді Попов пообіцяв покарати голів районів, які "відмиватимуть" гроші на ремонтах.

На початку жовтня квартири мешканців будинку № 31 по вул. Милославській, після нібито "якісного" ремонту ЖЕКу заливає водою. На зауваження людей про калюжі у будинку і вимоги таки зробити ремонт, комунальники кажуть, що всі роботи вже зроблені.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ