Попов вирішив приватизувати "Київський міжнародний контрактовий ярмарок"


Головне управління комунальної власності Київської адміністрації ініціює приватизацію 51% ТОВ "Київський міжнародний контрактовий ярмарок", що спеціалізується на проведенні виставок.

Нині управління оголосило конкурс з відбору оцінювача цієї частки з метою її наступної приватизації, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Земельними ділянками "Київський міжнародний контрактовий ярмарок" зі статутним капіталом, не володіє.

Основні кошти, незавершене будівництво, довгострокові фінансові інвестиції й нематеріальні активи підприємства оцінюються в 5,88 мільйона гривень.

Крім того, Київ оголосив про пошук на конкурсі оцінювачів ще на 19 об'єктів для приватизації, серед яких найбільшим є нежитловий будинок площею 4,02 тисячі кв. м у центрі Києва на вулиці Коцюбинського, 12а.

Документи для участі в конкурсі, який відбудеться 26 жовтня, приймаються Головним управлінням комунальної власності до 19 жовтня 2011 року.

ТОВ "Київський міжнародний контрактовий ярмарок" проводить виставки з 1994 року.

Чистий прибуток компанії торік збільшився у два рази в порівнянні з попереднім роком – до 3,9 мільйона гривень. Її чистий дохід збільшився за цей період в 1,2 рази й склав 81,28 мільйона гривень.




powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ