На Контрактовій площі пройде ярмарок органічних продуктів


15 жовтня з 10.00 до 18.00 на Контрактовій площі відбудеться Третій Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів.

На час проведення заходів дорожній рух у цей день на Контрактовій площі буде перекрито з 9.00 до 19.00, повідомляє прес-служба мерії.
Цього року виробники сертифікованої органічної продукції з України та з-за кордону запропонують до уваги відвідувачів не лише овочі, фрукти, ягоди, мед, а й продукцію переробної промисловості, зокрема, соки, сиропи, повидло, сухофрукти, крупи, молочні та м’ясні вироби тощо.

Також на гостей чекають дегустації органічних продуктів та напоїв, конкурси, розіграш призів, можливість насолодитись чудовою музикою та піснями від відомих українських митців і творчих колективів.

Кухарі порадують приготованими винятково з органічних інгредієнтів традиційними стравами народів України, зокрема, боб-гуляшем, юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками та іншим, відзначили в прес-службі.

Як відомо, органічні продукти – це такі продукти, при виробництві яких заборонено використовувати ядохімікати для боротьби з бур'янами, шкідниками й хворобами рослин, мінеральні добрива синтетичного походження, генетично модифіковані організми, стимулятори росту, гормони й антибіотики.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ