Черновецький переселився до сина Степана?



Фото Сегодня

Київський мер Леонід Черновецький живе в Конча-Заспі у шикарному особняку свого сина Степана в елітному містечку "Срібна затока".

Цей будинок перебуває усього за два кроки від будинку мера, в який Черновецький колись возив журналістів, пише "Сегодня".

"Це будинок Степана Черновецького. Він уже кілька років отут живе. Останнім часом його рідко видне, але зараз він вдома. І не один — ми тепер отут бачимо й самого мера", — розповів сусід.

З боку затоки добре видно територію особняка Черновецьких. Крім великого двоповерхового будинку, є дерев'яний будинок біля самої води, велика альтанка, басейн, дитячі майданчики, дві дерев'яні гойдалки під тентами, біля будинку довгий стіл з безліччю стільців.

 Будинок сина мера - Степана. Фото "Сегодня"

"Прибудинкової ділянка — як мінімум 50 соток. Гордість родини — власний причал і величезна яхта", відзначає видання.

"Кілька разів влітку бачили, як Степан виходив на ній кататися. До речі, свій причал для яхти він почав будувати тільки торік. Підігнав сюди величезну баржу з піском, вона заввишки була із двоповерховий будинок, пів-літа отут гуділа", — розповіли сусіди.

Журналістам також вдалося побачити й машину Черновецького – чорний "Ролс-Ройс" з сімейними номерами 2277 виїхав з воріт будинку, і помчав через дамбу, на міст Патона і на Печерськ. Зникла машина на Андріївському узвозі, їздити яким заборонено.

"Вдалося розглянути, що на передньому сидінні була молода брюнетка, а на задньому — чоловік, дуже схожий на мера. Але він старанно ховав обличчя", пише видання.

Будинки у"Срібній затоці", за даними газети, коштують $10-25 мільйонів. За словами ріелторів, у тутешніх хатинах ексклюзивний паркет, позолочені стеля й меблі, німецька або італійська сантехніка тощо.

Оренда ж шикарних особняків, залежно від розмірів і площі навколишнього ділянки, обійдеться в $10-30 тисяч на місяць.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ