Депутати Коцюбинського продовжують дерибан лісу


Попри заяву президента Віктора Януковича, що в коцюбинському лісі не зрубають жодного дерева, селищні депутати продовжують ділити ліс під забудову.

Про це пише у своєму блозі на "Українській правді" журналіст Ірина Федорів.

Вона нагадала, що прокуратура вивчили "лісову справу", визнала рішення селищної ради дерибаном і подала до суду численні позови.

"З моменту зустрічі з Президентом та Генпрокурором і з моменту подання всіх відповідних документів, які зібрали журналісти у справі лісу, пройшло майже півроку. Селищна рада, де селищний голова Садовський Вадим є членом Партії регіонів, не вірить словам Януковича і Пшонки", пише Федорів.

За її словами, на останній сесії селищної ради більшість депутатів проголосувала за рішення, згідно з яким у лісі будуть зведені багатоповерхові будинки.

 

Низкою інших рішень затверджували прокладання у лісі доріг і т. п.

"Проектів таких рішень ніхто на руки депутатам не роздає, вони вносяться у порядок денний у день проведення сесії, їх не обговорюють до на засіданні відповідної комісії, що йде у розріз регламенту. Але такі рішення обговорюються депутатською групою селищної ради "Спільна мета", до якої входять переважно ті, хто отримав земельні ділянки в лісі", додала Федорів.

За словами Федорів, очільник депутатської групи "Спільна мета" Владислав Євстифєєв оголосив на засіданні селищної ради, що кримінальні справи скоро закриють і все буде так, як давно запланували члени "Спільної мети".

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ