Попов чекає на зауваження киян щодо електрички


Cтолична влада чекає на пропозиції киян щодо роботи міської електрички.

Про це заявив голова Київської адміністрації Олександр Попов під час інспектування роботи електрички.

Як повідомляє прес-служба мерії, Попов залишився задоволений перевіркою, однак висловив переконання, що попереду ще багато роботи.

"Зараз електричка працює у тестовому режимі, щоб врахувати зауваження мешканців міста та до зими відкоригувати її роботу. Зокрема, я бачу, що відстань між пероном та вагоном занадто велика, тому людям похилого віку буде складно здійснювати посадку та висадку", - сказав чиновник.

Він також погодився, що в вагонах нечітко оголошують зупинки, на станціях електрички відсутня інформація про розташування зупинок громадського транспорту, зокрема маршрутних автобусів.

"Багато зауважень киян стосуються питань, які мав вирішити "Київпастранс" заздалегідь. Насамперед, ідеться про розробку зручних маршрутів, якими кияни мали швидко добиратися до станцій електрички", – наголосив Попов і доручив виправити недоліки.

"Упевнений, незабаром електричка стане популярною серед киян саме через свою зручність та доступність", - додав чиновник. 

Він нагадав, що зауваження та пропозиції можна подавати, зателефонувавши до call-центру міськадміністрації за телефоном: 15-51.

За даними КП "Київпастранс", за тиждень роботи послугами міської електрички скористалося майже 100 тисяч киян. У середньому, щодня електричка перевозить близько 20 тисяч пасажирів, відзначили у підприємстві.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ