Ремонт від ЖЕКу: стіни течуть, шпалери жовкнуть



Так виглядає "якісний" ремонт від ЖЕКу

Квартири мешканців будинку № 31 по вул. Милославській заливає водою, однак чиновники кажуть, що будинку провели якісний ремонт.

Кияни стверджують, що патьоки й візерунки на їхніх стінах не проходять уже сімнадцятий рік – з моменту їх заселення в будинок, пише Кievpress.net.

Мешканці переконані: проведений ремонт – звичайна халтура, мовляв, працівники ЖЕКу  безвідповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

Втомившись від мокрих стін і пожовклих від вологи шпалер, жителі будинку по вул. Милославській запропонували зробити ремонт самотужки. Вони порахували, що доведеться втратити близько 4 тисяч гривень, але ремонту "вистачить" років на десять.

Мешканці попросили, щоб цю суму потім потихеньку списували за рахунок їх плати за прибудинкову територію. Однак у Головному управлінні житлового господарства заявили: "ремонт уже зробив ЖЕК-319 власними силами якісними матеріалами, тому проводити ремонт приватно вважаємо недоцільним".

 

Редакція надіслала запит у Деснянську райадміністрацію, але там відповіли, що поки не можуть допомогти – оскільки внаслідок ланцюжка містичних збігів, або ж завдяки роботам "Київенерго", в адміністрації весь день немає світла.

Тим часом, жителі 31-го будинку по Милославській віджимають ганчірки, змінюють тазики, і стежать за прогнозом погоди, від якої тепер повністю залежить якість їх побуту й комфортність існування. 

Фото Kievpress.net

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ