Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e92f9c6574e4/
Українська правда
Київ

У квартири киян почали подавати тепло

10.10.2011  16:57


Фото kp.ru

10 жовтня, у столиці розпочалася подача теплоносія до житлового фонду міста.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

Підключення будинків до централізованого опалення відбуватиметься згідно з затвердженим графіком.

Як відомо, відповідно до розпорядження КМДА, підключення систем теплопостачання у Києві розпочалося 5 жовтня і відбуватиметься у три етапи. Наразі триває виконання перших двох етапів: підключення дитсадків, пологових будинків, лікарень та закладів освіти.

За інформацією Головного управління житлового господарства, станом на 8.00 10 жовтня підключено 87,6% дошкільних навчальних закладів, 22,8% загальноосвітніх навчальних закладів та 47,3% закладів охорони здоров’я.

Третій етап розпочався вчасно, він передбачає підключення житлових будинків, відзначили в прес-службі.

Як повідомили у "Київенерго", найпершими тепло отримуватимуть ті будинки, чиї балансоутримувачі завчасно і якісно підготувалися до прийому теплоносія.

Це означає наявність актів готовності систем теплоспоживання споживачів, які свідчать що внутрішньобудинкові мережі технологічно готові до отримання тепла, і відсутність боргів за спожиту теплову енергію.

Станом на 7 жовтня загальна заборгованість споживачів за спожиту теплову енергію становить 797,837 мільйона гривень, в тому числі заборгованість ЖЕКів – 694,737 мільйона гривень, ОСББ та ЖБК – 67,892 мільйона гривень, державного бюджету – 7,483 мільйона гривень, міського та районного бюджетів – 8,9 мільйона гривень.

Водночас станом на 1о жовтня заборгованість з різниці в тарифах перед "Київенерго" становить 1 мільярд 610 мільйонів гривень, а заборгованість "Київенерго" перед газовиками за спожитий газ – 1 мільярд 351 мільйон гривень.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.