Попов проти забудови у центрі міста


Голова Київської адміністрації Олександр Попов обіцяє не допустити забудову історичного центру Києва.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

За словами голови КМДА, розпочинається реалізація проекту "Старе місто", в рамках якого відбудеться реконструкція та благоустрій історичної частини столиці.

"Уже сьогодні ми починаємо реалізацію низки проектів, спрямованих на збереження культурно-історичної унікальності Києва. Зокрема, проекту "Старе місто", в рамках якого проводитиметься реконструкція Андріївського узвозу, Контрактової площі, Володимирської гірки та схилів Дніпра аж до Мистецького арсеналу та Києво-Печерської лаври", – повідомив Попов.

Відповідаючи на запитання присутніх щодо будівництва в межах буферної зони Софії Київської, голова КМДА також наголосив, що не миритиметься з незаконною забудовою в історичній частині нашого міста.

"Моя позиція незмінна: забудова в історичному центрі неприпустима. Тому біля Софії Київської нового будівництва теж не буде!", – пообіцяв він.

Як відомо, на засіданні 6 жовтня Київрада виділила земельну ділянку майже біля стін Софії Київської – по вул. Золотоворітській, 11 – для будівництва готельного комплексу з паркінгом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ