Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e8c205ba903c/
Українська правда
Київ

На Київщині 12 людей побили міліціонерів арматурою і бітами

05.10.2011  12:16

У Білій Церкві на Київщині під час спроби затримання грабіжників двоє міліціонерів були побиті дванадцятьма посібниками злочинців.

Про це повідомляє прес-служба міліції області.

Спершу у селі Іванівка на Київщині декілька жителів Закарпатської області пограбували підприємця з Херсонщини. За словами потерпілого, у нього відібрали 200 тисяч гривень. 

Звернувшись до міліції чоловік розповів, що на Київщину приїхав у справах, а своїх нападників знав по роботі. Бізнесмен підказав правоохоронцям місця можливої появи та перебування зловмисників.

Після проведення оперативно-розшукових заходівза названими адресами виїхали міліціонери.

Знайшли підозрюваних уже наступного дня. Одного помітили у Білоцерківській багатоповерхівці та затримали за розбій.  

Інших співучасників залишилися чекати у під‘їзді двоє оперативників. Утім, через деякий, час до будинку під’їхали автомобілі з дванадцятьма чоловіками, які накинулися на правоохоронців із кулаками та бейсбольними бітами.

Під час бійки одному з міліціонерів, зламали руку.

"Маючи табельну вогнепальну зброю правоохоронці її не застосували враховуючи велику кількість людей, що стали випадковими свідками події", - відзначили в міліції.

На підкріплення колегам прибула патрульно-постова служба. Утім затримати вдалося лише шістьох зловмисників, у яких вилучили металеві прути та бейсбольні біти, решта втекли з місця події.

Наразі всі зібрані по даному факту матеріали направили до прокуратури міста Біла Церква.

Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові міліції побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Утікачів і підозрюваних у розбої розшукують. Відносно вищевказаного злочину проводиться перевірка.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.