Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e8c144caf456/
Українська правда
Київ

Жорстокі вбивства на Троєщині: міліціонера могли замовити?

05.10.2011  11:24


Фото "Сегодня"

4 жовтня на Троєщині розстріляли 40-річного міліціонера Миколу Короїда та його дружину Регіну.

Троє дітей родини залишилися живі, бо в той час були у школі, пише "Сегодня".

За даними видання, трагедія сталася вранці, у квартирі на сьомому поверсі по вул. Милославській, 25. Жінці вистрілили просто в обличчя, коли вона відкрила двері, а чоловіка вбили у квартирі.

"Це трапилося близько 8 або 9 ранку. У нас цілий день багато міліції. Шукали свідків, заходили в кожну квартиру. У будинку тільки цей кошмар і обговорюють. Не дивно, адже він і сам міліціонер", — розповіли жителі будинку.

Офіційно в міліції нічого не коментують.

"Так, убивство було. Ведеться слідство", — сказав нам співробітник відділу зв’язків з громадськістю міліції Володимир Дмитренко.

За даними видання, загиблий Короїд цим літом вийшов на пенсію за вислугою років.

В органи він прийшов відразу після служби в армії. До початку 2000-х працював в Овірі Деснянського району, потім перейшов у РУВС і служив у черговій частині. Після звільнення працював охоронцем в одному з банків.

Товариші по службі Миколи й сусіди говорять, що він був порядним, ніколи не пив. Дружина Миколи — Реґіна — була домогосподаркою, вони жили дуже дружно. 

За словами сусідів, подружжя завжди ходило разом.

Нині сиротами залишилися двоє дітей: дочка Настя, яка ходить в 10 клас, і 10-річний Артем, які до трагедії встигнули піти до школи.

"Навіть у голові не вкладається, кому вони могли заважати. Адже на звичайне вбивство, наприклад, з метою пограбування, це не схоже. Таке звірство!" — сказав житель будинку Олег.

Нині міліція розглядає кілька версій: конфлікт, замовлене вбивство й хуліганство.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.