Черновецький повернувся до Києва


Мер Києва Леонід Черновецький повернувся до Києва – ще в четвер його помітили на футболі в ізраїльському Тель-Авіві, де грали "Динамо" і "Маккабі", а в суботу він приземлився в "Борисполі".

Як пише "Сегодня", в українському аеропорту, як і на футболі мер старався бути непомітним.

За даними видання, у залі офіційних делегацій він підійшов до паспортного контролю в спортивному костюмі й кепці, яка закривала майже все обличчя, а після того, як у документі поставили штамп, швидко зник на авто.

Водночас близьке оточення мера підтверджує, що Черновецький у Києві.

Подейкують, столичний градоначальник повернувся, щоб вирішити питання з розлученням, а також, щоб почати готуватися до виборів.

"І ще, наскільки я знаю, Льоня все-таки хоче йти в парламент. Так що, може, зараз, бурхливу діяльність розгорне", — сказав близький друг родини.

Водночас, головною інтригою нині є те, де живе Черновецький. Наразі ні у квартирі на Кріпосному провулку, ні в будинку в Конча-Заспі мера не бачили.

Дачники кажуть, що столичний градоначальник купив собі нове житло, щоб його не знайшли і не турбували.

Кажуть, що повернулася у свою квартиру на Дніпровському набережній і нібито любов мера Олена Савчук.

"Тут на неї все пальцем показують. Але вона не звертає уваги. Іноді в спортивному костюмі сміття виносить", — розповіла сусідка.

Як відомо, зник Черновецький у листопаді минулого року, як тільки указом президента були розділені повноваження мера й голови КМДА.

У липні ЗМІ повідомили, що в мера ізраїльське громадянство.

Але це й він, і його дружина спростували.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ