Екс-заступники Черновецького: розпоряджаються лісами і виховують дітей



Фото з сайту КМДА

Колишній заступник Леоніда Черновецького Сергій Рудик, який запам'ятався тим, що ночами особисто трощив пам'ятники радянським вождям, нещодавно побився з "Беркутом".

Як пише "Сегодня", у соцмережах з'явилися яскраві фото, де він, беручи участь у скандальному марші, який організовувала ВО "Свобода" в Умані проти хасидів, штурхається із правоохоронцями. Зараз Рудик у лікарні "у зв'язку з погіршенням здоров'я".

Інші колишні заступники мера ведуть себе скромніше – хтось пішов у радники, хтось з головою поринув у сім'ю.

Так, екс-заступник мера Ірена Кільчицька зараз займається винятково своїми дітьми.

За словами подруг Кільчицької, вона продала всю свою нерухомість у Києві, тому що їй терміново потрібні були гроші, і зараз більшу частину часу проводить у Баден-Бадені, у своєї сестри.

Немає в Кільчицької і київської прописки — вона живе й зареєстрована в Кагарлику, відзначає видання.

Колишній заступник мера Денис Басс рідко з'являється на люди після одруження з моделлю Ксенією Кузьменко, екс-дружиною мільйонера Олександра Онищенка. Басс зараз виховує сина Платона.

Пішов у справи сімейні й екс-секретар Київради Олесь Довгий. Він довгий час був у Лондоні. Нині ж в оточенні екс-секретаря ходять чутки, що Олесь готується стати татом, мовляв, його дружина Катя Горіна нібито чекає дитину.

Щоправда, сам Довгий це заперечує.

Ще один колишній заступник Черновецького Ігор Добруцький, автор багатьох проектів щодо благоустрою Києва, керує громадською організацією "Столичні ініціативи" і сумує за роботою в мерії.

До слова, екс-чиновник збирається брати участь у наступних виборах мера Києва.

Колишній заступник мера з земельних питань Олександр Луцький досі працює в мерії.

"Я штатний радник мера Черновецького. Відслідковую земельну сферу й доповідаю йому. Правда, самого мера бачу дуже рідко", — сказав Луцький, додавши, що часто по земельних питаннях спілкується із правоохоронцями.

"Ходжу на допити, відповідаю, що, коли й кому виділялося", – сказав чиновник.

Колишній заступник мера Віктор Сівець наразі очолює Державне агентство лісових ресурсів України.

Прилаштувався і колишній начальник київського метрополітену Петро Мірошников. Тепер він керує одним з національних проектів президента — будівництвом LNG-Термінала (морського термінала з прийманню зрідженого газу).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ