Черновецький тепер сам подав на розлучення?



Фото з сайту Черновецького
Мер Києва Леонід Черновецький тепер сам подав на розлучення з Аліною Айвазовою.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на саму Айвазову.

"Я зовсім випадково довідалася, що мене запрошують до суду 28 вересня. І виявляється, його заява знаходиться там з 25 серпня. Хоча моя секретар щодня ходила до суду й дізнавалася, чи є такий позов", - сказала поки що дружина мера.

Вона висловила переконання, що Черновецький навмисне зробив саме так, бо хотів розлучитися з нею таємно.

"Сьогодні секретар подасть заяву перенести засідання на інший час, тому що час мене не влаштовує, я тільки після операції. Одночасно я пред'являю йому майнові претензії, звернуся у відомі адвокатські контори, найімовірніше, до Андрія Портнова, якого "дуже любить" Черновецький. Моя ціль - щоб спільне майно було розділено по-чесному, оскільки там є мій значний внесок", - сказала Айвазова.

Як відомо, раніше на розлучення подавала Айвазова через те, що в Черновецького нібито є коханка. Мерська дружина заявляла, що якби не її батько, то Черновецький став би алкоголіком. Пізніше у ЗМІ з'явився коментар Черновецького, де він розповідав про своє нове кохання і про те, що з Айвазовою вони вже не живуть 8 років.

Згодом Аліна забрала заяву і стала заперечувати усі чутки про розірвання шлюбу. Запевняла, що вони з Черновецьким люблять один одного.

Що стосується газети "Сегодня", то Айвазова уже пригрозила їй судом за поширення неправдивої інформації про нібито одруження її дочки - Христини Черновецької.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ