Чиновників Голосіївського району обвинувачують у дерибані квартир



Фото allday.ru
Трьох колишніх службовців Голосіївської райдержадміністрації та п'ятьох інших громадян обвинувачують у вчиненні низки корупційних злочинів, хабарництві, службовому підробленні, шахрайстві, підробці документів.

Кримінальну справ за обвинувачення цих осіб вже направили до суду, повідомляє прес-служба Прокуратури.

Як з'ясувалося у ході слідства, працівники Голосіївської РДА, зловживаючи службовим становищем, протиправно, всупереч житловому законодавства надали 6 квартир у Києві, особам, які не мали законних підстав на отримання житла.

Окрім того, одним із керівників зазначеної установи одержав хабар та спробував одержати інший хабар у сумі 3 тисячі доларів за вирішення питання щодо прийняття низки осіб на квартирний облік.

Також, притягнуті до кримінальної відповідальності п'ять осіб, які шляхом шахрайства та підроблення документів (медичних висновків, довідок про склад сім'ї тощо), що подавалися до відділу обліку та розподілу житлової площі Голосіївської РДА, заволоділи трьома квартирами у столиці.    

Органи досудового слідства на майно обвинувачених наклали арешт та вжили заходів щодо запобігання неправомірного відчуження незаконно отриманих квартир, наголосили у прес-службі прокуратури.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ