Колектив "Сяйва" проти перетворення книгарні на друкарню


Колектив книгарні "Сяйво" продовжує вимагати у влади можливості продовження оренди ТОВ "Книгарня "Сяйво" і просить голову КМДА Олександра Попова не перетворювати її книжковий магазин на друкарню.

Про це заявила прес-секретар "Сяйва" Юлія Валова.

"Голова КМДА Олександр Попов черговий раз офіційно зазначив про те, що начебто він повернув книгарню "Сяйво" киянам! Крім того пообіцявши поставити в оновленому приміщенні станок з миттєвого друку книжок! Чия хвороблива уява та фантазія надихнула Попова на ідею придбати "чудо закордонної техніки" для киян, в скільки обійдеться ця забаганка міському бюджету й взагалі кому й навіщо це потрібно?", - сказала Валова.

Вона додала, що історія перетворення об'єктів культурного призначення демонструє багаточисельні трансформації книгарень, видавництв, кінотеатрів, бібліотек в "об'єкти безкультурного призначення".

"Що буде з "Сяйвом" за один-два роки. Робитимемо ставки: брендовий бутік, ресторан або нічний клуб, в якому, десь у куточку, в якості реліктової прикраси одиноко стоятиме друкувальний станок, на згадку про вчинок Попова", - сказала прес-секретар "Сяйва".

Колектив книгарні "Сяйво" черговий раз заявляє про те, що боротьба за збереження концепції діяльності книгарні триватиме.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ