Попов обіцяє 50 тисяч за найкращий логотип міста


З 30 вересня до 15 лютого наступного року в Києві триватиме конкурс на кращий туристичний слоган і туристичний логотип міста.

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба мерії.

Слоган і логотип міста буде використано в рекламних, комунікаційних та інших заходах для формування позитивного іміджу Києва за кордоном, збільшення його привабливості на міжнародній тур арені,

Логотип передбачатиме графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення, а слоган - ключову ідею. Кінцевий термін подання конкурсних робіт - 20 жовтня 2011 року (за поштовими штемпелями).

"Київська влада чекає на яскраві креативні ідеї та сучасні дизайнерські рішення, що дозволять якнайліпше передати красу та індивідуальність української столиці", - сказав заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

За його словами, творче змагання відбуватиметься у три етап: відбір професійним журі 10-ти робіт фіналістів (їхні імена назвуть не пізніше 15 листопада), оцінювання відібраних робіт киянами та оцінювання робіт іноземцями.

"Способи підрахунку голосів можуть включати соціологічні опитування, СМС-голосування, інтернет-голосування тощо", - сказав Пузанов.

Переможцем стане той, хто набере найбільше балів за підсумками другого і третього етапів. Його очікуватиме грошова премія у 50 тисяч гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ