Прокуратура розслідує справу про загибель київської судді


Правоохоронці встановлюють, яким чином могла потонути 33-річна суддя Київського апеляційного адміністративного суду Оксана Дурицька. 

Про це в п'ятницю заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, у даній справі проводиться ціла низка експертиз: "Формально, з точки зору експертизи, вона загинула від утоплення. Яким чином вона потонула - це вже питання друге".

Могильов також нагадав, що розслідуванням кримінальної справи займається прокуратура, а міліція веде оперативний супровід.

Як відомо, Оболонське районне управління міліції порушило кримінальну справу за фактом умисного вбивства судді Дурицької. За інформацією міліції, встановлено особи трьох людей, які в день загибелі Дурицької були разом з нею. Ці люди не мають стосунку до судової системи.

Із заявою про зникнення Дурицької в Оболонський райвідділ міліції звернулася 14 вересня її мати, за словами якої дочка дзвонила їй тиждень тому і з тих пір на зв'язок не виходила.

У той же день заявниці були представлені фотографії кількох трупів, в одному з яких вона впізнала зниклу доньку.

Тіло загиблої виявили громадяни ще 7 вересня в затоці "Собаче гирло" в Оболонському районі. На березі також були виявлені речі жінки, однак при ній не було документів, тому встановити відразу особистість було неможливо.

У міліції підкреслили, що ознак насильницької смерті не виявлено.

При розтині в легенях виявлено вода, це свідчить про те, що Дурицька захлинулася і потонула.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ