Силовики "трусять" офіс "Фокстрота". ФОТО

22.09.2011  13:19

1 2 3
В офісі компанії "Фокстрот", розташованому по вулиці Дорогожицькій у Києві, проводяться перевірки.

За словами очевидців, вхід у будинок перекритий, співробітників офісу виводили групами, пише ЛІГАБізнесІнформ.

За інформацією видання, двоє співробітників у формі спецназу з нашивками "міліція" і в масках охороняють вхід. Пройти усередину будинку не можливо.

Водночас представники "Фокстроту" не підтвердили, але і не спростували інформацію про перевірки в центральному офісі компанії.

"Нічого страшного в офісі не відбувається", - відзначили в компанії, додавши, що зараз готується офіційна заява, яку оприлюднять пізніше.

У столичній прокуратурі запевнили, що ніяких дій у "Фокстроті" не проводять.

Як відомо, група компаній "Фокстрот" є власником таких торговельних марок, як "Фокстрот. Техніка для дому", FoxMart, "Техношара", "Секунда" та "Dеро't".

Співзасновником групи "Фокстрот" є Валерій Маковецький, який у рейтингу журналу "Фокус" у 2010 році займав 161-і місце зі статками $29,4 мільйона серед 200 найбагатших людей України. 

Водночас, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", правоохоронні органи проводять слідчі дії в київському офісі групи компаній "Фокстрот" у рамках раніше порушеної кримінальної справи.

Хто саме проводить слідчі дії і за якою справою, наразі уточнюється.

Група "Фокстрот", якою Маковецький володіє разом з партнером Геннадієм Виходцевим, утримує 20% українського ринку побутової техніки. 

Раніше компанією в рівних частках володіли Маковецький, Виходцев і покійний Володимир Шульга. 

 У 2011 році "Фокстрот" запам'ятався пограбуванням - 15 лютого на вулиці Щорса невідомі вкрали у чоловіка $908 тисяч. Подейкували, що ці гроші належали саме Валерія Маковецькому, хоча в у "Фокстроті" заявляли, що пограбування не має жодного стосунку до компанії.

Як відомо, раніше силовики в масках захопили офіс компанії "Епіцентр" у Києві та проводили виїмку документів. Епіцентр належав Галині Герезі до її обрання секретарем Київради.

Усі фото Лігабізнесінформ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ