У Попова кажуть, що вже очистили Маріїнку від ларьків


Головне управління контролю за благоустроєм демонтувало малі архітектурні форми та тимчасові споруди у Маріїнському парку.

Як повідомляє прес-служба КМДА, після перевірки з'ясувалося, що 5 кіосків розміщено без відповідної дозвільної документації з порушенням правил благоустрою міста.

Крім того, для ведення торгівлі власниками незаконних МАФів було встановлено тимчасові споруди (парасольки, столи, холодильники тощо), що перешкоджало вільному просуванню громадян.

У зв'язку з виявленими порушеннями, а також враховуючи численні звернення та скарги киян КП "Київблагоустрій" демонтувало зазначені кіоски.

"Несанкціоновану торгівлю на території парку ліквідовано. Наразі тривають роботи з вивезення холодильників та відновлення благоустрою прилеглої території", йдеться в повідомленні.

У мерії наголосили, що з початку року профільним управлінням демонтовано 1 тисячу 169 незаконно встановлених малих архітектурних форм та 134 тимчасові споруди (у тому числі незаконно розміщені рекламні конструкції, огорожі, автостоянки тощо). Водночас багато з демонтованих кіосків за кілька днів після демонтажу повернулись на свої місця і продовжують роботу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ