Мерії пояснили, чого зносять дискотеки в Гідропарку


Демонтаж МАФів у Гідропарку відбувається через порушення власниками законодавства або через відсутність дозволів на їхнє розміщення.

Про це заявив заступник голови КМДА Михайло Кучук, коментуючи інформацію, що Гідропарк розчищають для сина президента Віктора Януковича Олександра.

За його словами, правоохоронні органи зафіксували численні порушення Правил благоустрою, земельного законодавства та санітарних норм власниками тимчасових споруд на території "Гідропарку".

"За результатами перевірки виявлено велику кількість тимчасових споруд, розміщених взагалі без дозвільної документації. Крім того, за порушення чинного законодавства Головне управлінням містобудування та архітектури визнало недійсними низку дозволів на розміщення тимчасових споруд", - зазначив Кучук, якого цитує прес-служба мерії.

Водночас він додав, що у планах міської влади - розробити проект комплексного благоустрою території "Гідропарку".

До зазначеного проекту, зокрема, будуть входити предмети благоустрою, фасади капітальних споруд та тимчасові споруди із зазначенням функціонального призначення тощо.

До затвердження проекту комплексного благоустрою та схеми розміщення тимчасових споруд дозвільних документів на їхнє розміщення профільне управління не надає, наголосили в мерії.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ