"Київводоканал" взявся за каналізацію


"Київводлоканал" має намір до кінця року ввести в експлуатацію першу чергу дублюючої нитки головного каналізаційного колектора.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У "Київводоканалі" переконані, що введення дублюючої нитки дозволить підвищити надійність роботи колектора в нижній частині, зменшить ризик виникнення аварійних ситуацій під НСК "Олімпійський" та дозволить забезпечити належну роботу столичної системи водовідведення.

У компанії наголосили, що прокладання другої дублюючої нитки колектора на ділянці біля "Олімпійського" призупинили у квітні цього року до завершення Євро-2012, оскільки ремонтні роботи на стадіоні збіглися з роботами на колекторі.

Водночас "Київводоканал" вважає, що модернізація колектора вкрай необхідна, бо в разі виникнення на ньому серйозних аварійних ситуацій, "більш ніж третина правого берега столиці залишиться без належної системи водовідведення".

Наразі тривають роботи на першій черзі дублюючої нитки колектора. Введення її в експлуатацію попередньо планується до кінця цього року.

Замовником проекту другої нитки колектора виступає Головне управління капітального будівництва КМДА, виконавцем - ВАТ "Київметробуд".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ