Біля моста Патона будують нову розв'язку



Фото "Сегодня"
На правому березі Дніпра біля моста Патона розпочалося будівництво розв'язки у вигляді кільця.

Рішення збудувати на цій ділянці новий транспортний вузол прийняли через постійні затори в годинник пік, пише "Сегодня".

Розв'язку обіцяють запустити до Дня Києва в 2012 році. А наразі біля моста гори піску й багато техніки.

За словами заступника директора Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва Миколи Васильцова, нині почалися підготовчі будівельні роботи.

"Попередньо через місяць візьмемося за більш масштабні роботи", - сказав він, додавши, що зараз шляховики готують тимчасові схеми об'їзду.

За словами виконроба Павла Білецького, один об'їзний маршрут - від Набережного шосе убік бульвару Дружби народів готовий, за два тижні закінчать інші об'їзди і зможуть взятися за саме будівництво.

Васильцов запевнив, що під час будівництва розв'язки, великих незручностей водії не відчують.

Фото "Сегодня" 

"Тимчасові об'їзди будуть широкими, як і зараз, на три смуги. Хіба що тролейбус №43, який курсує від Ленінградської площі до ст. м. "Либідська", швидше за все, тимчасово ходити не буде", - сказав він.

Водночас, відзначає видання, затори ймовірно перемістяться на ділянку від моста Патона убік бул. Дружби Народів, адже через будівництво тунелів для машин зроблять бічні об'їзди, що сповільнить рух.

Однак, обіцяють шляховики, вже навесні кияни відчують всі зручності нової розв'язки, адже вона дозволить транспортним потокам не перетинатися, а значить і не створювати затори.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ