Кілька тролейбусів змінять маршрути


У зв'язку підготовкою та проведенням 18 вересня міжнародного заходу "Київський марафон" буде тимчасово закрито рух громадського транспорту на низці центральних вулиць міста.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема, рух буде закрито по вулицях Городецького, Хрещатик, Грушевського, В.Васильківської, Ковпака, Музейному провулку та Європейській площі з 5 години до ранку до 6 вечора.

У зв'язку з цим буде внесено зміни у шляхи слідування громадського транспорту.  

Так, рух автобусів маршрутів №№ 24, 62 буде організовано від музею Великої Вітчизняної війни та Ботанічного саду до стадіону ім. Лобановського відповідно;

 - рух тролейбусів маршрутів №№ 5, 8 буде організовано до вул. Терещенківської;

 - рух тролейбусів маршруту № 40 - буде організовано до від Кадетського гаю по вул. Пулюя - вул. Ернста - вул. Народного ополчення - Повітрофлотському просп. - вул. Солом'янській - вул. Волгоградській до Залізничного масиву;

 - рух автобусів маршруту № 5 в напрямку залізничного вокзалу буде організовано за трасою: вул. Ізюмська - вул. Грінченка - вул. Боженка - вул. Короленківська - вул. Володимирська - вул. Саксаганського - вул. Петлюри, в зворотному напрямку - за діючою трасою.

Також, можливе тимчасове призупинення руху тролейбусів маршрутів №№ 3, 14 та автобусів маршруту № 69 на перехрестях вул. Жилянської та Саксаганського з вул. Червоноармійською, у зв'язку з чим буде організовано рух тролейбусів маршруту № 14 від Ботанічного саду до Палацу спорту, автобусів маршруту № 69 від  до вул. Тарасівської.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ