Довгий відпочив у Лондоні, а Пабат ганяв м’яча під Києвом



Секретар Київради Галина Герега і голова ГАКу Пабат. Фото з сайту Радіо "Свобода"
Столичні депутати, які 13 вересня зібралися на позачергову сесію Київради, хоч і не дуже хотіли працювати, проте охоче розповіли, як відпочили влітку.

Так, екс-співголова Блоку Черновецького Алла Шлапак похвалилася, що її син став студентом медуніверситету і відпочинком в Україні, пише "Сегодня".

"Він школу закінчив із золотою медаллю і вступив на бюджет, а літо ми з ним провели в Закарпатті", - сказала Шлапак.

Хоча, згідно зі статками депутата, навіть відпочинок в Україні виглядає дивно.

"У 2010 році я була заступником міського голови, була радником весь час. Моя заробітна плата складала десь 2 тисячі гривень. Тож за 12 місяців - оце і є мої статки. Крім заробітної плати, у мене інших надходжень не було у 2010 році. У мене одна третина однокімнатної квартири, яка дісталась мені у спадок у Голосіївському районі", - сказала Шлапак.

Депутат від ГАК, голова комісії із ЖКГ Юрій Бондар усе літо, за його словами, займався ремонтом у новій квартирі.

"Тепер переїхали, квартира трикімнатна, у комплексі "Паркове місто" на Вишгородській", - розповів він.

Більшість депутатів говорили, що відпочивали в Криму, але деякі подорожували далі.

"Був у Греції. Після Греції я побував на Південному узбережжі Англії. Тут мене вразили чудесні села, паркани скрізь пофарбовані й усе доглянуте", - розповів голова фракції Партії регіонів Олексій Омельяненко, пише "Комсомольська правда".

Мільйонер Олександр Лойфенфельд відпочивав в Ізраїлю, а екс-секретар Київради Олесь Довгий - у Лондоні.

Голова фракції ГАК Олександр Пабат все літо грав у футбол під Києвом.

"У мене маленькі діти, і з ними ще важко кудись літати. Тому всією родиною провели канікули вдома. Старший син, якому 7 років, дуже любить грати у футбол, тому літо присвятили активній спортивній підготовці і зборам у школу. У підсумку сина взяли у футбольну школу "Динамо"... Дуже багато часу проводили з моїми батьками й батьками  дружини. Регулярно були сімейні обіди. Загалом, у класичному розумінні з морем і пальмами відпочити не вдалося, але однаково мені дуже сподобалося", - сказав він.

Голова Народної партії Валерій Мошенський грівся у Туреччині.

"Оскільки не було часу кудись далеко їхати, я з дітьми й онуками відпочивав у Туреччині. Багато часу їм приділяв, так що відпочинок був більше для родини, ніж для мене. Сподіваюся, що десь у жовтні вдасться поїхати на острови. Я люблю дайвінг і завжди намагаюся відвідати нові місця. Уже був на Сейшелах, Мальдівах і на Кубі", - сказав він.

Колишній кличківець, а нині позафракційний Дмитро Анрієвський побував у Криму і Хорватії.

"Відпочив прекрасно. У червні із друзями були в Хорватії на морі, це багаторічна традиція, якій ми не зраджуємо. Потім з'їздив у Крим. Також з ясувалося, що є дуже багато гарних місць і недалеко від Києва. Тут їздив на автомобілі. Побував у багатьох історичних місцях і ландшафтних парках. Особливо сподобалося в Софіївці", - сказав Андрієвський.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ