У мерії кажуть, що вже спростити життя малому та середньому бізнесу


Розгляд і ухвалення Київрадою 13 вересня низки актів у сфері дерегуляції є значним кроком у напрямку створення в столиці сприятливих умов для розвитку бізнесу.

Так оцінив результат роботи депутатів заступник голови Київської міськдержадміністрації Руслан Крамаренко.

За його словами, станом на 12 вересня з 55 регуляторних актів, які потребували прискореного перегляду, 37 вже було приведено у відповідність до законодавства. Зокрема, мова йде про 8 рішень Київради та 29 розпоряджень КМДА.

Під час сесійного засідання депутатський корпус прийняв 12 проектів рішень та 6 взяв за основу.

Заступник голови КМДА акцентував, що "малий та середній бізнес мають стати локомотивом реалізації" Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

Відповідно, влада своїм першочерговим завдання вбачає створення для бізнесу сприятливих умови.

"Серед цих умов - зменшення кількості регуляторних актів, а також мінімізація особистісного впливу представників влади на ухвалення рішень щодо надання дозволів та інших документів, які регламентують порядок підприємницької діяльності", - зазначив Крамаренко.

Він висловив сподівання, що до 22 вересня депутати спільно з працівниками держадміністрації доопрацюють весь пакет запропонованих проектів рішень, які дозволять значно спростити процедуру отримання підприємцями дозвільних документів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ