Молодих вчителів у столичні школи "заманюватимуть" тисячею гривень



Фото metodists.ru
Аби підтримати молодих фахівців, які прийшли працювати у начальні заклади столиці, у Києві запровадили одноразову матеріальну допомогу.

Так, усі вчителі-початківці отримають по 1 тисячі гривень та щомісячну 30-відсоткову надбавку до посадового окладу, повідомляє прес-служба мерії.

Ті фахівці, які отримали диплом з відзнакою, протягом трьох років отримуватимуть доплату у розмірі 50% від посадового окладу, заявив  голова Київміськадміністрації Олександр Попов.

Він додав, що цього року до навчальних закладів столиці прибуло 455 фахівців, які щойно закінчили вищі навчальні заклади, з них понад 100 - отримали дипломи з відзнакою.

Попов також наголосив, що вчителі, учні яких стануть переможцями всеукраїнських та міжнародних олімпіад і конкурсів, отримають одноразову премію у розмірі 5 тисяч гривень.

"Таких премій у нас буде 50, але ми збільшуватимемо їхню кількість. Також, я вважаю, ми повинні заохочувати і учнів, які посіли призові місця на олімпіадах. На мою думку, ми впровадимо стипендії для них із 1 січня 2012 року", - сказав чиновник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ