Тепло у школах і лікарнях включать 5 жовтня


Керівництво Київської адміністрація заявляє, що місто буде готове розпочати опалювальний сезон у бюджетній сфері 5 жовтня.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба мерії.

"Цього року запуск систем централізованого теплопостачання робитимемо більш плавно. І для того, щоб увійти у стабільний режим, нам необхідно два тижні. Зокрема, підключення бюджетної сфери будемо готові розпочати 5 жовтня (залежно від погодних умов), а потім поступово підключатимемо і житловий фонд", - сказав чиновник.

Також він наголосив на необхідності своєчасного завершення гідравлічних випробувань та оперативного усунення поривів на тепломережах.

"На тих мережах, які тривалий час не мінялися, ми маємо значну кількість поривів. Йдеться про 1 тисячу 220 таких пошкоджень. І для того, щоб надійно увійти в осінньо-зимовий період, аварійні місця проблемних магістральних мереж повинні бути ліквідовані до 15 вересня", - сказав Мазурчак.

Він додав, що влада значну увагу приділятиме і оформленню паспортів готовності, які "обов'язково повинні бути підписані відповідними інспекціями".

У прес-службі мерії наголосили, що на підготовку міста до опалювального сезону цього року виділено 300 мільйонів гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ