У "Борисполі" з'явилась єдина служба таксі


У київському аеропорту "Бориспіль" з'явилася єдина служба таксі. Адміністрація аеропорту підписала з компанією "Еліт-Таксі" контракт на обслуговування пасажирів, пише "Сегодня".

Служба бере за послуги більше, ніж вказується на інформаційні табло аеровокзалу, однак надає низку додаткових зручностей, наприклад - розрахунки кредитною карткою або поповнення рахунку мобільного телефону, відзначає видання.

Працюють таксисти біля терміналів "B" і "F" на машинах не старіших за 5 років, з техоглядом, кондиціонерами й ліцензією.

За словами самих таксистів, ціни розраховує спеціальна програма.

"У нас у кожному автомобілі встановлені такі пристрої, ціну рахує програма. Це виключає будь-який обман", - розповідає таксист Володимир.

Водночас приватникам в аеропорт нині зась! Щоб сторонні таксі не могли під'їжджати до будинку аеропорту, усім легальним таксистам видали спеціальні пропускні магнітні картки, що відкривають шлагбаум на в'їзді. А диспетчери по гучномовному зв'язку закликають пасажирів користуватися послугами тільки легальних таксі.

З приватниками до всього бореться "Беркут", однак таксисти не впадають у відчай. Мовляв, роботи в них не поменшає, адже ціни в офіційному вищі, ніж у них.

Договір із ПП "Еліт-Таксі", яке виграло конкурс, був підписаний ще 1 вересня. Проте, за словами прес-секретаря аеропорту Оксани Ожигової, незважаючи на допомогу міліції й Міністерства інфраструктури, проблема з "грачами" все ще актуальна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ