Столичні мешканці позмагаються за звання кращого велопрацівника



Фото farmakosha.com
У Києві пройде конкурс на кращого велопрацівника Києва, який триватиме з 16 вересня по 15 жовтня.

Про це повідомляє Асоціація велосипедистів Києва.

"Під час конкурсу команди різних компаній та організацій будуть щодня їздити на роботу на велосипеді, змагаючись за звання "Велопрацівник 2011". Реєстрація уже відкрита. Команду можуть складати двоє працівників однієї компанії, але кількість команд від організації необмежена", повідомили в АВК.

Учасники кожної команди мають наїздити якомога більше кілометрів до роботи і назад саме велосипедом. Для звіту вони будуть заповнювати спеціальну форму, яку мають здати організаторам в кінці місяця. Переможців обиратимуть жеребкуванням у жовтні.

"Багато киян їздять на роботу велосипедами, тим самим покращуючи своє здоров'я та стан довкілля. Для того, щоб заохотити ці важливі ініціативи, ми проводимо кампанію "Велопрацівник року", - сказала організатор кампанії, голова Асоціації велосипедистів Києва Ірина Бондаренко.

"Немає значення, скільки кілометрів проїдуть учасники, головне - їхнє бажання користуватися екологічно чистим транспортом. Неможливо визначити, хто найкращий - саме тому ми вибираємо переможців жеребкуванням", -додала вона.

Умови участі у кампанії "Велопрацівник 2011" можна дізнатися тут.

До участі запрошують усіх охочих.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ