У Гідропарку знести 47 клубів



Фото Сегодня
У столичному Гідропарку закінчується велика "чистка" - за неповних два місяці комунальники знесли 47 популярних нічних клубів, барів і ресторанів.

Причиною цього стало те, що заклади були встановлені незаконно, пише "Сегодня".

Зокрема очистили територію поблизу Венеціанського моста, на Передмостовій слобідці від моста Метро до моста Патона. Залишилися лише великі стаціонарні будівлі.

У вівторок прокуратура взялася за ресторан "Ніка".

"Це самозахват. На землю немає документів, немає реєстрації в БТІ, ордера на встановлення тимчасової споруди, дозволу на будівництво. Таких об'єктів 55. Ми вже знесли 47 (усього в Гідропарку близько сотні закладів)", - сказав старший прокурор одного з відділів прокуратури Києва Іван Темченко.

Представники власника, які приїхали на місце, стали поспіхом виносити меблі й устаткування, просили зачекати з руйнуванням. Однак, за словами представника прокуратури, про майбутнє знесення всіх попередили ще 2 місяці тому, тож часу забрати речі було вдосталь.

У Київській адміністрації запевняють, що поки в Гідропарку нічого будувати не будуть.

"Хай приносять проекти, ми будемо дивитися і приймати рішення. Але зараз нічого поки там не буде. Лише розчистять територію", - сказав заступник голови КМДА Михайло Кучук.

Він наголосив, що всі знесені заклади можуть з'явитися знову, головне, щоб власники все зробили законно.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ