Губернатор Київщини вирішив співпрацювати з Китаєм


Київська область та китайська провінція Хубей мають намір співпрацювати у галузях автомобілебудування, охорони здоров'я та спорту.

Про це заявив губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з делегацією з Китаю, повідомляє прес-служба обладміністрації.

"Тривалий час співпраця з Китайською Народною Республікою не була достатньо активною, але зараз ми надолужуємо втрачене. Наша зустріч сьогодні започатковує новий етап відносин, тепер ми починаємо втілювати низку спільних проектів у сферах автомобілебудування, охорони здоров'я, спорту", - сказав Присяжнюк.

Він додав, що нові інвестиційні рішення будуть погоджені найближчим часом.

У свою чергу заступник голови Київської облдержадміністрації Тетяна Подашевська наголосила на співпраці з китайською стороною у галузі культури, освіти та туризму, а також у проведенні тематичних виставок, конференцій, бізнес-форумів, семінарів.

Наразі в рамках обміну студентами до провінції Хубей направлено дані щодо кандидатур випускниць Переяслав-Хмельницького педагогічного університету ім. Г. Сковороди для навчання за однорічною Програмою повної стипендії в Хуажонському університеті.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ