У столиці стартує новий театральний сезон


7 вересня Київська академічна майстерня "Сузір'я" розпочне новий театральний сезон. Цього дня глядачам покажуть виставу С. Моема "У колі кохання".

9 вересня двері глядачам відкриють ще два театри: драми і комедії на лівому березі Дніпра (там покажуть постановку Р. Баера "Чотири причини вийти заміж") та "Вільна сцена" (з виставою Д.Хармса "Там бути тут"), повідомляє прес-служба мерії.

10 вересня дійство розігруватимуть і для найменших: Київський муніципальний академічний театр опери і балету представить сценічний твір Ю.Шевченка "Бармолей та Айболить".

Як відомо, з 5 до 11 вересня у Києві також проходитиме міжнародний театральний фестиваль "Дім Химер" (у приміщенні Молодого театру, що на вул. Прорізній, 17).

Проте порадує цей тиждень не лише театралів: 10 вересня у Музеї гетьманства відкриється виставка живопису, графіки і скульптури "Міжсезоння", а літературно-меморіальний музей М.Булгакова 8 вересня об 11.00 презентує нові експонати.

Крім того, 7 вересня у рамках Клубу бібліотекарів пройде читацька конференція за книгою Віталія Карпенка "Уроки пройдених доріг" (у приміщенні Нацспілки письменників, що на вул. Банковій, 2).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ