Виманювати гроші у іноземців киянкам допомагають шлюбні агентства



Фото salon-ukraine.com.ua
У Києві з'явився новий вид обману іноземних женихів. Усе роблять настільки майстерно, що майбутній "нареченій" навіть не треба зустрічатися з іноземцем.

За неї все зробить шлюбне агентство, а відсоток від "витрушених" з нареченого грошей перерахують дівчині на картку, пише "Сегодня".

"Мене власниця агентства відшукала в соцмережі. І запропонувала роботу - від мене потрібно тільки портфоліо й відео. І іноді по скайпу пококетувати з іноземцем. А листа від мого імені підготують перекладачі. У них вони розпишуть усі мої принади й попросять грошей на візу, щоб приїхати на побачення. Мовляв, у нас на шенгенську візу треба 300-400 євро", - розповіла "наречена" Яна.

За її словами, 30% від виручених коштів фірма залишає собі, а решту перераховує дівчині.  

Підставні наречені кажуть, що нині іноземні женихи стали розумніші і грошей на квиток, щоб дівчина прилетіла до них на зустріч, не дають. Натомість купують електронні квитки.

Саме тому "наречені" вигадують нові виверти: спілкуються через перекладачів, які нібито по секрету натякають жениху про необхідність купити нареченій шубку або сережки, або повести у спа-салон чи ресторан.

"Якщо нареченого розкрутять на спа-салон або похід у ресторан, то поведуть їх тільки у ті, з якими є домовленості. Нареченому пред'являть завищений рахунок, він його оплатить, а власник закладу потім віддячить і наречену", - розповіла екс-перекладачка шлюбного агентства Наталя.

До слова, не всі дівчата, які працюють такими "нареченими", мріють вийти заміж за іноземця.

Наприклад, Ірина таким чином збирає гроші на весілля з українським хлопцем, з яким зустрічається.

Щоправда, іноді розсерджені наречені можуть і помститися дівчатам.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ