Житель Київщини вбив майора міліції


У неділю близько четвертої години ранку в селі Семиполки Броварського району пострілом з мисливської рушниці було вбито 38-річного майора міліції Миколу Симоненка.

Як повідомляє прес-служба міліції Київської області, трагедія сталася під час проведення відпрацювання території Броварського району.

До кафе "Орхідея" з метою недопущення правопорушень та перевірки підоблікового елементу майор разом із колегою прибули вже опівночі. Симоненко залишився спостерігати за нічним життям, а напарник пішов далі за наміченим планом.

"За деякий час один з відвідувачів почав поводити себе досить непристойно. Міліціонер зробив йому зауваження та попросив покинути заклад. Чоловік пішов. По дорозі додому він вирішив помститися. Вдома схопив мисливську рушницю і попрямував до кафе знову. На міліціонера він чекав на вулиці. Коли о третій годині правоохоронець вийшов із приміщення, за лічені секунди і майже впритул отримав смертельне поранення в живіт", повідомили у прес-службі.

Залишивши зброю на місці зловмисник зник. Його особу встановлено. Наразі в дію введений план "Перехоплення" та тривають заходи із встановлення місцезнаходження чоловіка.

 

Розшукують Віталія Запорожця 1977 р.н., який проживає у с. Семиполки по вул. Остерське Шосе 18.

Прикмети злочинця: на вигляд 30-35 років, зріст 180-185 см., спортивної тілобудови, фізично розвинений, волосся русяве коротко стрижене, має лобові залисини, очі сірі, при розмові права частина верхньої губи припіднімається. Був одягнений: чорні шкіряні туфлі, чорні джинси, чорний світер з довгим рукавом.

У разі отримання інформації просимо негайно повідомити за тел.: чергової частини Броварської міліції (04594 5-34-04) або 102

Нині за фактом вбивства порушена кримінальна справа.

У міліціонера з шістнадцятирічним стажем залишися дружина та син.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ