Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e5df0ff34700/
Українська правда
Київ

Найдорожчу столичну квартиру можна орендувати за 96 тисяч

31.08.2011  12:29


Фото slando.com.ua
З початку серпня на сайті безкоштовних оголошень Slando було опубліковано близько 56 тисяч оголошень про здачу квартир в оренду. Серед них є як доступні варіанти від 2 700 гривень, так і елітні апартаменти, повідомляє Лігабізнесінформ.

Slando підготував добірку топ-5 найдорожчих квартир у Києві, які здаються в оренду.

Перше місце займає п'ятикімнатна дворівнева квартира в Печерськом районі по вул. Шовковичній. Житло займає два верхні поверхи п'ятиповерхового (276 кв. м) будинку сталінської будівлі й коштує 96 тисяч гривень на місяць.

Друге місце посідає восьмикімнатна квартира по вул. Старонаводницькій у цегельному будинкові, побудованому в 2005 році. У житлі площею 400 кв. м. зроблений авторський ремонт, є ексклюзивні меблі з Європи, власний тренажерний зал, зимовий сад і Spa-Зона, чотири засклені балкони. Вартість оренди 96 тисяч гривень на місяць.

Третє місце займає шестикімнатна квартира по вул. Панаса Мирного загальною площею 240 кв. метрів. За квартиру з дизайнерським ремонтом і меблями, а також дорогою побутовою технікою просять 95,6 тисячі гривень на місяць.

Четверте місце належить чотирикімнатній квартирі по вул. Горького, розташованій в царському особняку - пам'ятці архітектури після капітальної реконструкції.

Квартира площею 250 кв. метрів з високими стелями - 3,5 м, ремонтом за дизайнерським проектом в стилі неокласицизм, італійськими меблями з натурального дерева, авторським паркетом, трьома заскленими лоджіями й балконом, трьома санвузлами із джакузі й гідромасажем коштує 64 тисячі гривень на місяць.

П'яте місце займає чотирикімнатна квартира по вул. Інститутській неподалік від Кабміну, Нацбанку й Маріїнського парку. Загальна площа - 170 кв. метрів, висота стель - 3,5 м. У квартирі зроблений дорогий ремонт, в інтер'єрі використані дорогі меблі і якісні побутова техніка.
Вартість - 63,2 тисячі гривень на місяць.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.