Промо-ролики до Євро розрекламують Пінчука і розкажуть про конфлікт Києва з ЮНЕСКО. Відео


Телеканал Euronews розповів своїм глядачам про столицю України - Київ, який через 10 місяців готується приймати чемпіонат Європи з футболу.

Сюжет "Київ: з минулого у майбутнє" вийшов в рамках промоційної кампанії, що стартувала в ефірі європейського телеканалу наприкінці серпня, повідомляє ІЦ "Україна-2012".

У рамках промо, мешканці Європи побачать 7 сюжетів про Україну, які загалом з'являться на екрані 70 разів.  

У відеоролику про Київ розповідають, як про місто, що стоїть на межі глобальних перетворень, зокрема, у культурному житті.

"PinchukArtCentre - результат суміші бізнес-інтересів, політики та культури. Сучасний центр мистецтва фінансує мільярдер Віктор Пінчук. Він представляє когорту заможних українців, що витрачають власні кошти на фінансування мистецтва та соціальних проектів. Вхід до експозиції безкоштовний", - йдеться у сюжеті.


Окрім реклами PinchukArtCentre, Європа також дізнається про конфлікт України з ЮНЕСКО через забудову у буферній зоні "Софії Київської".

Переглянувши ролик, європейці зрозуміють, що у Києва є лише Хрещатик та Майдан Незалежності з купою бутіків, бо упродовж 4-хвилинного відео картинка не змінюється.

Як відомо, наприкінці серпня стартувала основна промокомпанія України до Євро-2012. Вона розпочалася із трансляції сюжету про підготовку України до Євро-2012, що вийшов в ефірі телеканалу Euronews.

"Хоча сюжети "Ukrainian Life" - елемент промокампанії до Євро, їхня трансляція приурочена до 20-ї річниці Незалежності України. Ролики розповідають про українську культуру, історію та спадщину, Євро-2012, бізнес та стиль життя українців", - розповів керівник ДП "Україна-Всесвіт", Нацагенства Укрєвроінфрапроект Роман Кожар.    

Кожен із сюжетів про Україну триває 4 хвилини. Усі відеоролики перекладені на 11 іноземних мов для трансляції на різних версіях Euronews.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ